Michael Jackson danst

None

zien // michael jackson the immortal world tour 8, 9, 10 maart. Ziggo Dome Amsterdam Voor vanavond en zondag zijn nog kaarten beschikbaar

Michael Jackson: The Immortal World Tour is een wereldtournee van circusgroep Cirque du Soleil, gebaseerd op de muziek van Michael Jackson. De show van schrijver/regisseur Jamie King, met vijftig internationale dansers, muzikanten en acrobaten, is een eerbetoon aan de King of Pop die in 2009 op 50-jarige leeftijd overleed. Verwacht een collage van videoclipachtige scènes met acrobatisch gebuitel, projecties van de zanger op een immens scherm, een geavanceerd bewegend podium en een band met musici die met de zanger gewerkt hebben. We ‘ontdekken’ Michaels inspiratie en de bron van zijn creativiteit. Er treden twee Nederlandse dansers op in de show: Pom Arnold en Gianinni Semedo Moreira.

    • Amanda Kuyper