Opinie

    • Ik

Belastingen

In december 2012 overleed een tante van mij. De belastingdienst werd door mij ingelicht en de hiernavolgende brieven van de dienst werden gericht aan „de erven van…” Begin van dit jaar ontving ik een aan haar gerichte voorlopige aanslag over 2013. Als reactie hierop heb ik schriftelijk haar ‘nieuwe adres’ doorgegeven t.w. Begraafplaats…, grafnummer… Hierop

None

In december 2012 overleed een tante van mij. De belastingdienst werd door mij ingelicht en de hiernavolgende brieven van de dienst werden gericht aan „de erven van…”

Begin van dit jaar ontving ik een aan haar gerichte voorlopige aanslag over 2013. Als reactie hierop heb ik schriftelijk haar ‘nieuwe adres’ doorgegeven t.w. Begraafplaats…, grafnummer…

Hierop volgde een corrigerende voorlopige aanslag. Tot mijn verbazing zijn daarin heffingskortingen op haar naam voor 2013 opgenomen. Het ontgaat mij hoe een overledene daar gebruik van kan maken. „Leuker kunnen wij het niet maken, wel lachwekkender.”

W.M. Dekkers

    • Ik