Verse kunst in 020

None

Gaan // expositie Hans en z'n vrienden The House of Rising, Amsterdam 7 maart, 2100

Wekelijks verrast de Amsterdamse kunstenaar Hans Glock zijn ruim vijfduizend Facebookvolgers met een zwart-wittekening voorzien van een eigenzinnige tekst. De ‘tekenmongool’ komt nu met een eigen expositie en neemt zijn vrienden mee. Vanaf 7 maart exposeert Hans Glock een maand lang samen met de jonge kunstenaars Tobias Asser, Jonat Deelstra en Charlie Dot in The House of Rising in de Amsterdamse Reguliersdwarsstraat, een ontmoetingsplek voor designers, kunstenaars, muzikanten en andere creatievelingen. Behalve de tekeningen van Hans zijn ook de bijzondere zelfportretten, fashion illustraties en conceptuele schilderkunst van zijn vrienden te zien. Een kaartje voor de feestelijke openingsavond is niet nodig: alle kunstliefhebbers zijn uitgenodigd.