Oefen dat assessment

Site //

Testlab, gitp.nl/individuen/testlab.aspx ***

Alvorens je een boek over het nieuwe werken gaat lezen, zou je eens kunnen uitzoeken of je eigenlijk wel geschikt bent om thuis te werken, of dat je meer het ‘Goeiesmorgens juffrouw Janny’-type bent. GITP, het bedrijf dat zich bezighoudt met trainingen, assessments, werving en selectie en nog veel meer, heeft een eigen testlab. Van je management-, communicatie- of beslisstijl tot andere persoonlijkheidstesten. Maar ook een gelukstest en een loopbaanontwikkelmonitor voor de twijfelkonten onder ons en zelfs twee testen om te zien welke organisatie goed bij je past. Waarschijnlijk zijn de belangrijkste testen te vinden onder het kopje ‘wat kan ik’. Je kunt immers wel chirurg willen worden, maar als je niet tegen bloed kunt, houdt het snel op. Vandaar dat veel werkgevers je ook een assessment laten doen alvorens je die droombaan te geven. En die kun je hier dus oefenen. Handig en leuk. Ben jij beter dan het gemiddelde met cijfers, figuren of analogieën? Test het zelf.

    • Alex van der Hulst