Notting Hill in het echt: een onhandige, nerveuze BBC-dj tegenover Mila Kunis

Mila Kunis en BBC-dj Chris Stark
Mila Kunis en BBC-dj Chris Stark

Actrice Mila Kunis krijgt elke keer dezelfde vragen in interviews en dat is ze een beetje zat. Daarom is ze zo blij dat er dit keer een onervaren, stiknerveuze BBC-reporter tegenover haar zit die wat keuvelt over voetbal, kip eten en zijn vriendengroep.

Het gesprek dat zich tussen de twee ontvouwt is zeven minuten lang erg amusant. Interviewer Chris Stark is 25 jaar oud, dj voor de BBC en supporter van voetbalclub Watford. En hij heeft de neiging om z’n zenuwen van zich af te babbelen. Kunis is een succesvolle Amerikaanse actrice en in Engeland voor de promotie van de film Oz The Great And Powerful. Eigenlijk is het Notting Hill in de vorm van een interviewtje.

Let ook op vanaf 4:40, wanneer Mila (omdat het moet van het management) maar snel wat over de film vertelt. En hoe Stark dan zielsgelukkig zit te luisteren.

Extra: bij The Daily Beast interviewden ze Stark op zijn beurt over het gesprek met Mila.