Kies je eigen methode

Boek

Arjan Broere, Het Nieuwe Werken, 15,99 euro

De grootste vraag die Het Nieuwe Werken oproept, wordt niet beantwoord. Dat is namelijk de vraag hoe snel Arjan Broere dit boek heeft geschreven en welke methode hij heeft gebruikt. Want als er één ding duidelijk wordt uit dit lijvige (bijna 200 pagina’s) werk: Broere heeft zijn huiswerk goed gedaan. En als hij werkt volgens de principes die hij beschrijft, heeft hij al dat werk verzet met mapjes, to-do-lijsten, systematiek en andere wapens van de gestructureerde medemens. Kies uit het boek de methode die bij je past. Sla alleen de idioot over die bedacht heeft dat hij 24 zogenaamde ‘energons’ te besteden heeft op zijn werkdag, een vervelende verstoring van zijn werk kost hem 1 energon. Wij nemen liever het advies ter harte om iedere dag een powernap te doen. Het Nieuwe Werken is een uitputtend boek. Voor iemand op zoek naar structuur of tijdbesparing op het werk is het een ideale gids.