Een potje tennis met Nadal, Del Potro, Ben Stiller en een klein meisje

Op de BNP Paribas Showdown, de traditionele opening van het tennisseizoen in Noord-Amerika, speelden Rafael Nadal en acteur Ben Stiller deze week een partijtje tegen Juan Martin del Potro en een klein meisje.

Het toernooi wordt elk jaar gehouden in Madison Square Garden in Manhattan, New York. Dat daar wat gedold wordt, is vaste prik. Zo imiteerde Roddick vorig jaar Rafael Nadal.

De Spanjaard zelf stond zeven maanden niet op de baan door een zware knieblessure, maar bouwt nu langzaam weer wat wedstrijdritme op. En ook hij was wel in voor een gebbetje: hij riep acteur Ben Stiller de baan op om samen met hem tegen Juan Martin del Potro te spelen. Del Potro ging op zoek naar een eigen dubbelpartner en vond een meisje uit het publiek, dat opvallend goed presteerde tussen de grote mannen (en Ben Stiller).

http://youtu.be/Y4TF0imqn5w

Volgens degene die het filmpje op YouTube zette, dacht Del Potro er niet op tijd aan om het meisje naderhand het racket cadeau te doen. Wel heeft hij haar nog zijn hoofdbandje gegeven, als aandenken.

    • Peter Zantingh