Filmrechten En een Nacht verkocht aan Endemol

Endemol heeft de filmrechten gekocht van het boek En een Nacht van Elisabeth Steinz. Dat heeft de tv-producent gisteren bekendgemaakt. Het debuut van Steinz gaat over radionieuwslezer Isabelle, die na een ingrijpende gebeurtenis met een  webcamvriendje richting Marokko vertrekt. Steinz is blij met de interesse van de tv-producent, al is de samenwerking nog pril. “De

Endemol heeft de filmrechten gekocht van het boek En een Nacht van Elisabeth Steinz. Dat heeft de tv-producent gisteren bekendgemaakt.

Het debuut van Steinz gaat over radionieuwslezer Isabelle, die na een ingrijpende gebeurtenis met een  webcamvriendje richting Marokko vertrekt.

Steinz is blij met de interesse van de tv-producent, al is de samenwerking nog pril. “De eerste ontmoeting moet nog komen”, zei de debutante in een reactie. “Ook de financiering is nog niet rond.” Ze heeft nog niet nagedacht over wie de hoofdrol in de film moet spelen. “Misschien een fantastische internationale ster”, lacht ze.

Steinz werkt als radionieuwslezer. De bespreking van haar roman is hier te lezen. (Novum)

    • een onzer redacteuren