Alma Mathijsen bij Campert over de vloer

Schrijfster Alma Mathijsen schreef voor het NCRV-programma Cappuccino een verhaal in het huis van haar grote voorbeeld Remco Campert. Komende zaterdag zal het resultaat van haar bezoek te beluisteren zijn in het radioprogramma Cappuccino, dat tussen 9 en 12 uur uitgezonden wordt op radio 2. Daan Heerma van Voss ging Mathijsen voor. Hij schreef een verhaal

Schrijfster Alma Mathijsen schreef voor het NCRV-programma Cappuccino een verhaal in het huis van haar grote voorbeeld Remco Campert.


Komende zaterdag zal het resultaat van haar bezoek te beluisteren zijn in het radioprogramma Cappuccino, dat tussen 9 en 12 uur uitgezonden wordt op radio 2. Daan Heerma van Voss ging Mathijsen voor. Hij schreef een verhaal in het huis van Cees Nooteboom.

 

 

    • Sebastiaan Kort