Kidsflits

Doctor Cheezy marathon

Doctor Cheezy is een serie over groepje kinderen dat ontsnapt van het dieetkamp dat ze volgen. Ze gaan op zoek naar de ultieme hamburger.

Zaterdag, Ned. 3, 11.20-12.45 uur

ZappBios: Van de kat geen kwaad

Animatiefilm van Jean-Loup Felicioli en Alain Gagnol. Overdag is de kat Dino de lieveling van het meisje Zoë met haar wiebelbeentjes in kleine schoentjes, ’s nachts gaat hij met zijn elegante poezenpootjes op dievenpad met de ouderwetse geveltoerist Nico. Over de daken van Parijs, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Nederlands gesproken. Zaterdag, Ned. 3, 15.30-16.25 uur

Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart

Nostalgie voor jonge ouders, nieuw plezier voor jonge kinderen. Bassie en Adriaan hebben een schatkaart gevonden, maar in hun zoektocht naar de schat worden ze gehinderd door het vaste boeventuig: de Baron, Vlugge Japie en B2.

Zondag, RTL8, 9.00-9.25 uur