In beeld

De Paris Fashion Week

De Paris Fashion Week begon al op 26 februari en duurt nog tot en met komende woensdag 6 maart. Parijs had onder meer de allereerste show van Alexander Wang voor Balenciaga en een heuse H&M-show. Traditioneel presenteren ook de grote modehuizen hun nieuwe collecties voor het aanstaande najaar, zoals Chanel, Louis Vuitton, Céline, Chloé, Dries Van Noten, Lanvin, Haider Ackermann, Comme des Garçons, Stella McCartney, Givenchy en Valentino. Ook modehuis Hermès presenteert in Parijs een nieuwe collectie. Hoofdontwerper Christophe Lemaire zegt vandaag in NRC Weekend dat hij wil dat kleren functioneel zijn. "Er is een enorme kloof tussen mode en kleren ontstaan."
AF Vandevorst.
AFP / Martin Bureau
AF Vandevorst.
AFP / Martin Bureau
Christian Dior.
AFP / Francois Guillot
Anne Valerie Hash.
Reuters / Charles Platiau
Yoshiyuki Miyamae.
Reuters / Gonzalo Fuentes
AF Vandevorst.
AP / Thibault Camus
Yohji Yamamoto.
AFP / Patrick Kovarik
AF Vandevorst.
AP / Thibault Camus
AF Vandevorst.
AFP / Martin Bureau
Yoshiyuki Miyamae.
Reuters / Gonzalo Fuentes