Man dood na te zijn meegesleept met politiebusje

In this still frame from TV and courtesy of South African Daily Sun newspaper, showing a South African man as he refuses to get into a police vehicle and seems to be tethered to the back of the vehicle before being dragged behind as police hold his legs up and the vehicle apparently drives off, east of Johannesburg Tuesday Feb. 26, 2013. The man died of his injuries. In video filmed on a mobile phone, uniformed police are seen trying to subdue the man, then tethering him to the back of a police vehicle which drives off, watched by a large crowd. Moses Dlamini of the Independent Police Investigative Directorate said early Thursday Feb. 28 2013 on ENCA TV network that his service has opened a murder probe. (AP Photo/The Daily Sun) TV OUT AP

Zuid-Afrika

De Zuid-Afrikaanse politie gaat een intern onderzoek doen naar de dood van de 27-jarige taxichauffeur Mido Macia. De man werd in de buurt van Johannesburg vastgebonden aan de achterzijde van een politievoertuig en meegesleept. Hij overleed later in een cel aan zijn verwondingen. Macia zou een conflict hebben gehad met agenten over het parkeren van zijn taxi.