Correcties en aanvullingen

Verlies Grontmij

In het artikel Bezuinigingen op wegen extra klap voor bouw (28 februari, Economie, pagina 21) staat fout dat het verlies van Grontmij in 2012 bijna verdubbelde. In 2011 leed Grontmij 56 miljoen euro verlies en in 2012 31,5 miljoen euro verlies.

Geen documentaire

In het artikel Heldring krijgt een Tegel (26 februari, media, pagina 33) staat dat Frénk van der Linden een documentaire maakt ter ere van een oeuvreprijs voor journalist J.L. Heldring. Het tv-programma Heldrings Dagen. Een laatste gesprek, is echter een interview op de dag dat hij zijn laatste column schreef. Het interview was niet ter ere van de op handen zijnde bekroning.

Concertgebouworkest

Op de foto op de voorpagina van donderdag 28 februari staat anders dan vermeld niet het Koninklijk Concertgebouworkest. Het gaat om het Nederlands Philharmonisch Orkest, dat dit jaar het eerste concert gaf voor het jubileumjaar van het Concertgebouw.