Opinie

Gift

Bij Sensoor (een organisatie die 24 uur per dag een luisterend oor biedt aan mensen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek) worden we bedreigd in ons voortbestaan door ‘de bezuinigingen’. In deze onzekere tijden zijn we ontzettend blij met giften. Een gulle beller steunt ons al enige tijd met 0,01 cent per keer. Grappig

Bij Sensoor (een organisatie die 24 uur per dag een luisterend oor biedt aan mensen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek) worden we bedreigd in ons voortbestaan door ‘de bezuinigingen’.

In deze onzekere tijden zijn we ontzettend blij met giften. Een gulle beller steunt ons al enige tijd met 0,01 cent per keer. Grappig zo’n bedrag, maar lief! We juichen elke gift toe. Het lijkt erop dat hij dit bedrag overmaakt na een goed gesprek met een van onze vrijwilligers, tot een telefoontje met de bank. Zijn gift kost ons 13 cent per keer en hij doet dit wekelijks. En de gift weigeren kan niet bij onze bank. Opeens is die gulle beller een ontzettende pestkop.

Daphne Rutgers