In beeld

Zien en gezien worden op de London Fashion Week 2013

Samen met New York, Milaan en Parijs behoort Londen tot de belangrijkste modesteden ter wereld. Twee keer per jaar, in september en nu in februari, wordt de London Fashion Week gehouden. Op de editie die gisteren begon worden de collecties voor het komende najaar gepresenteerd. Het modeblog van The Daily Telegraph typeert de collecties als "the discreet charm of stealth chic". De Fashion Week trekt naast modellen en ontwerpers ook veel studenten, politici, journalisten en beroemdheden aan. "Politics meets style at star-studded launch", schrijft The Guardian in een recensie van de openingsavond van gisteren.
Student Adam Carson. Reuters / Suzanne Plunkett
Maya Williams van het blog fashionlollipop.com. Reuters / Suzanne Plunkett
De conceptuele artiest Pandemonia. Reuters / Suzanne Plunkett
Model Alexis Wheeler. Reuters / Suzanne Plunkett
Modeschrijver Yu Masui. Reuters / Suzanne Plunkett
Model Chloe Norgaard. Reuters / Suzanne Plunkett
Student Aindrea Emelife. Reuters / Suzanne Plunkett
Studenten en bloggers Thomas Chalmers and Ailsa Lindsay. Reuters / Suzanne Plunkett