Doe de Haarlem Shake

Dansen // BubbelenHaarlem shake Haarlem Zaterdag 14.00 uur

Gisteren schreven we al over de Harmlem Shake, het hiphopdansje dat rondzingt op internet dankzij de gelijknamige clubhit van de Amerikaanse producer Baauer. De gekte rond dit dansfenomeen begon begin februari met een filmpje waarin een stel verklede jongens wormachtige wiebelbewegingen maken op het nummer. Uiteraard kwamen daar talloze parodieën op, deze week zijn er al meer dan 12.000 filmpjes van de Harlem Shake geüpload. Nu kan je ook meewiebelen in het echt. En waar kan dat beter dan in Haarlem? Zaterdag om 14.00 uur wordt er een Harlem Shake georganiseerd in de stad. Op de Facebookpagina kun je je aanmelden voor het evenement. Er is trouwens eenzelfde initiatief van anderen, die er een flashmob van willen maken. De teller staat nu op 182 deelnemers. Hoe dan ook: allemaal schudden!