Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Media

De zeven beste artikelen

HEBBEN // App Nrc ReaderVoor iPad en iPhone, €1,79 per week, € 4,49 per maand. De abonnementen zijn af te sluiten via nrc.nl/reader of direct in de App Store.

Is de toekomst van de krant digitaal? Niemand weet het, maar voor kranten is het belangrijk om met digitale producten te experimenteren. Zo ontdekken we wat lezers willen, en waarvoor ze bereid zijn te betalen. Zodat kranten over tien jaar nog steeds hun journalisten kunnen betalen. NRC Reader is zo’n experiment, een nieuwe uitgave, speciaal gemaakt voor de iPad. De app bevat dagelijks de beste journalistiek die NRC te bieden heeft. Niet de snelle headlines (daarvoor ga je naar nrc.nl), maar circa zeven achtergrondstukken per dag. De iPad leent zich goed voor het lezen van langere stukken, maar veel mensen gebruiken daarvoor hun telefoon. Daarom volgt er snel een iPhone-app, en bij succes mogelijk ook een app voor Android-telefoons.