Belofte

Naar aanleiding van mijn klacht bij Post.nl werd ik door een uiterst beleefde jongeman gebeld. Met veel medeleven luisterde hij naar mijn frustraties: poststukken die kwijt zijn geraakt, brieven die er weken over doen, wekelijks minstens een brief in onze brievenbus bestemd voor iemand anders. Beterschap werd beloofd. Ter onderstreping van deze belofte kreeg ik

Naar aanleiding van mijn klacht bij Post.nl werd ik door een uiterst beleefde jongeman gebeld. Met veel medeleven luisterde hij naar mijn frustraties: poststukken die kwijt zijn geraakt, brieven die er weken over doen, wekelijks minstens een brief in onze brievenbus bestemd voor iemand anders.

Beterschap werd beloofd. Ter onderstreping van deze belofte kreeg ik deze week een briefkaart van Post NL: „…vervelend dat de post niet juist is bezorgd…excuses…bijna alle post wordt door ons op het juiste adres bezorgd…met de vriendelijke groeten van uw postbezorger.” Ik pak het volgende poststuk in mijn stapeltje op: een brief voor de buren!

Françoise Takken