Commerciële capriolen van dansgroep Pilobolus

Een reclamespot voor een bank die knipoogt naar Chaplin’s Modern Times. Een commercial voor Ford waarin een groep dansers met hun lichamen verschillende automodellen vormen. Een muziekvideo van de band OK Go die recht omhoog is gefilmd door een glazen vloer. Een bloemlezing uit het repertoire van het acrobatische Amerikaanse dansgezelschap Pilobolus. Wie de smaak

Een reclamespot voor een bank die knipoogt naar Chaplin’s Modern Times. Een commercial voor Ford waarin een groep dansers met hun lichamen verschillende automodellen vormen. Een muziekvideo van de band OK Go die recht omhoog is gefilmd door een glazen vloer. Een bloemlezing uit het repertoire van het acrobatische Amerikaanse dansgezelschap Pilobolus. Wie de smaak te pakken krijgt: in februari en maart toert Pilobolus door Duitsland.