Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Verkeer en infrastructuur

SNS Reaal komt niet donderdag, maar pas in april met de jaarcijfers

Het hoofdkantoor van SNS Bank in Utrecht.
Het hoofdkantoor van SNS Bank in Utrecht. Foto ANP / Erik van 't Woud

SNS Reaal publiceert de jaarcijfers niet aanstaande donderdag, zoals eigenlijk gepland was. De genationaliseerde bank komt pas op 18 april met de jaarcijfers en het jaarverslag over 2012, meldt de NOS.

Het jaarverslag zou eigenlijk op 8 maart worden gepresenteerd. Lange tijd werd 14 februari gezien als de uiterste datum waarop het in problemen verkerende SNS een oplossing moest hebben. Omdat Dijsselbloem op 1 februari besloot de bank te nationaliseren, is meer tijd nodig voordat de nieuwe situatie is meegenomen in de jaarcijfers en het jaarverslag.