Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Sport

Polling wint toernooi

Kim Polling of the Netherlands poses on the podium on February 10, 2013 after winning the Women -70Kg final of the Paris International Judo tournament, part of the Grand Slam, at the Palais Omnisports de Paris-Bercy (POPB) in Paris. AFP PHOTO / JACQUES DEMARTHON
Kim Polling of the Netherlands poses on the podium on February 10, 2013 after winning the Women -70Kg final of the Paris International Judo tournament, part of the Grand Slam, at the Palais Omnisports de Paris-Bercy (POPB) in Paris. AFP PHOTO / JACQUES DEMARTHON AFP