Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Economie

Afschrijving

Begin augustus deden we een schenking aan Villa Pardoes in Kaatsheuvel en machtigden hen onze bankrekening te belasten. Villa Pardoes is een organisatie die ernstig zieke kinderen, met hun ouders, een fantastische korte vakantie aanbiedt bij de Efteling. Tot onze verbazing bleef de afschrijving uit.

Nu, na een half jaar, ontvingen we een keurige brief met de mededeling dat men de inning vergeten was. Men vroeg toestemming de afschrijving alsnog te laten plaatsvinden. De brief luidde aan het eind: „Met vriendelijke groet, Villa Pardoes”.

Daaronder hun motto: „Daar vergeet je alles”.