Grenzeloze oplader

Ding

Powertrip

Power-stick.com, 75-105 euro

Op reis, op een festival, congres of gewoon verdwaald in de woestijn? Dan wil je wel even kunnen bellen en niet angstvallig naar een klein overblijvend rood streepje staren. Van alle mobiele opladers lijkt de Powertrip op dit moment een van de beste keuzes. Met het ding kun je vier keer je iPhone opladen, dan kom je wel een weekend zonder stopcontact door. De Powertrip kan zelfs zes uur toevoegen aan je iPad. Zelf haalt het ding, met de grootte van een kleine fotocamera, zijn energie uit een stopcontact, usb-aansluiting of uit zonne-energie (voor die verdwaalden in de woestijn). Om de Powertrip nog aantrekkelijker te maken, zit er een flink geheugen op. Je kunt het dus ook gebruiken als een usb-stick van 4, 8 of 16 gb geheugen. Zonder geheugen kost de Powertrip 75 euro, de versie met 16 gb is 105 euro.