Forum voor zzp'ers

website

Hallo!

Hallo.kvk.nl

Je kunt best iets goeds van de Kamer van Koophandel zeggen. Bijvoorbeeld hoe blij je bent dat die stomme verplichte jaarlijkse bijdrage voor zzp’ers eindelijk van de baan is. Want laten we wel wezen, veel ondernemers doen niks met de Kamer van Koophandel. Voor hen die wel leunen op de KvK, is er het forum met de aparte naam Hallo! en de slagzin: daar deel je kennis van zaken. En dat is precies wat er gebeurt. Want wat het Viva-forum is voor vrouwen, dat is Hallo! voor ondernemers. Uiteenlopende vragen worden op het forum snel beantwoord door leden. Een boekhouder reageert op een vraag over btw, communityleden schieten op de site van een ander, een vraag over rechtsvormen krijgt van alle kanten commentaar. Het staat de leden van Hallo! vrij om zelf te bloggen of boeken voor ondernemers te recenseren. Als Google tekortschiet of als je liever een persoonlijk antwoord wil dan is Hallo! een site om met een uitroepteken te begroeten.