Daar ben je als baby dus mooi klaar mee. 666 op je arm getatoeëerd

Een video waarin een baby een tattoo krijgt met het getal 666, heeft geleid tot grote verontwaardiging op internet. Het filmpje staat nog maar een paar dagen online, maar heeft al een enorme hoeveelheid hits.

Een video waarin een baby een tattoo krijgt met het getal 666 heeft geleid tot grote verontwaardiging op internet. Het filmpje staat nog maar een paar dagen online, maar heeft al een enorme hoeveelheid hits.

In het korte filmpje wordt een baby getatoeëerd terwijl het kind wordt vastgehouden door een vrouw. Als de baby, die huilend protesteert op luide toon, zich probeert los te wringen, zegt iemand tegen de baby “Je bent door god gezegend”.

Opmerkelijk is dat de baby het getal 666 krijgt als tatoeage, een getal dat in de Bijbel wordt genoemd als het getal van ‘het Beest’, de antichrist. Volgens de Dominicaanse krant zijn de mensen in het filmpje Enlasquina aanhangers van de in Miami gevestigde sekte Creciendo en Gracia (groeien in genade), die geleid wordt door de Puerto Ricaan José Luis de Jesús Miranda. De sekteleider loopt ook rond met het getal 666 op zijn arm en beweert dat hij zowel Jezus is als de antichrist.

Tatoeëren is verboden in de VS

Het tatoeëren van kinderen is net als in Nederland niet toegestaan in de VS. In 2011 werd al eens een moeder aangegeven door de babysitter omdat ze haar negen maanden oude baby had laten tatoeëren. En vorig jaar werd een moeder gearresteerd omdat haar tienjarige zoon een tattoo had laten zetten van zijn overleden broer.

    • Anouk Eigenraam