‘Qué golazo!’ Heerlijke Goal van het Weekend uit Argentinië

Dit weekend werd de trekker links en rechts weer ongenadig hard overgehaald. Maar naast kanonskogels hebben we heerlijk uitgetikte aanvallen en een uitermate sierlijke Goal van het Weekend.

Te beginnen in Saoedi-Arabië, alwaar Elton namens zijn cluppie Al-Fateh geweldig uithaalde. Voor de liefhebbers van Het Geluid: zet het volume even op 10 voor de kraker van Vladislav Kalitvintsev (Jong-Oekraïne).

In de kruising ging-ie dit weekend heel prima voor Olivier Giroud (Arsenal) en May Mahlangu (Z-Afrika). En de afdeling counteraanval werd goed bediend door Oscar de Marcos (Bilbao). En in de Emiraten wordt blijkbaar ook tiki-taka gespeeld.

Het meest bijzonder was de Argentijnse inzending voor dit weekend. Ariel Rojas van River Plate had de zaakjes prima voor elkaar:

http://youtu.be/CPKNq3vw9gU