Lance Armstrong ‘vertolkt’ zijn eigen versie van het nummer Creep

Je kon er op wachten – het duurde eigenlijk nog lang -, maar de eerste creatieveling heeft zich dan toch op het interview van Oprah Winfrey met Lance Armstrong gestort. Een beetje knippen en plakken, en Armstrong vertolkt tijdens het interview zomaar zijn eigen versie van het Radiohead-nummer Creep.

Lance Armstrong in gesprek met Oprah Winfrey. Foto screenshot YouTube / ant1mat3rie

Je kon er op wachten - het duurde eigenlijk nog lang -, maar de eerste creatieveling heeft zich dan toch op het interview van Oprah Winfrey met Lance Armstrong gestort. Een beetje knippen en plakken, en Armstrong vertolkt tijdens het interview zomaar zijn eigen versie van het Radiohead-nummer Creep.

De Nederlander Matthijs Vlot ging met het interview aan de haal en ‘componeerde’ de nieuwe Armstrong-versie van de hit uit de jaren negentig. Een beetje flauw? Of toch wel aardig gedaan? Oordeel zelf.

Een jaar geleden knipte en plakte Vlot ook al een bijzondere versie van het nummer ‘Hello’ van Lionel Richie bij elkaar.

    • Niels Posthumus