Kidsflits

None

Alles is anders voor Alice (Sandy Tung, 2007)

Highschoolfilm over halve wees Alice die het moeilijk heeft: vader heeft een jonge vriendin, nieuwe school met strenge juf, bitchy klasgenote zit haar dwars, en ongelukkig verliefd op Patrick. Gelukkig valt alles en iedereen mee.

Zaterdag, Ned.3, 15.30-16.50 uur

De maanprinses en het geheim van het witte paard(Gabor Csupo, 2008)

Fantasyfilm. Na de dood van haar vader komt Maria bij een vreemde oom terecht. Ze ontdekt dat de Moonacre-vallei waar ze wonen is verdoemd wegens parelzucht. Alleen de maanprinses, puur van hart, kan de vloek doorbreken, met de hulp van een wit paardje.

Ned. 3, 15.30-17.05 uur

Welkom in de Gouden Eeuw: Het dagelijkse leven

Goedlachse presentatrice Dorine ontvangt dit keer geen kopstukken uit de Gouden Eeuw, maar gewone mensen: Arie en Greet Huidekoper.

Zondag, Ned 3, 18.15-18.45 uur