Heb jij dat ook?

None

Deze week kreeg Dr. Zeepaard voor het eerst post over een groepstruc. Zes meiden uit groep 7/8 van basisschool Confetti in Arnhem kunnen allemaal dezelfde handentruc. Jammer dat er geen plek is om de leuke groepsfoto af te drukken. De mama van Dr. Zeepaard noemde de truc (zie het fotootje) een ‘gaffelhand’. Een gaffel is een hooivork met twee tanden, dus dat kan kloppen. De meiden kunnen het met twee handen tegelijk, goed zo meiden! Kunnen jullie het ook met je middel- en ringvinger tegen elkaar, en de andere vingers los?

O ja, iets anders: laatst ging het hier over jeuk in je oren door aubergines. Tot nog toe heeft Dr. Zeepaard niemand gehoord die dat óók had. Wel jeuk in de mond, van appels, walnoten...

Als je oorjeuk krijgt van eten, stuur je dan even een mailtje? Ook voor andere trekjes: zeepaard@nrc.nl