Sowieso veel kleuren en lef

Avi (36) verslaat de AFW voor Backstagefashionreports.com.

Wat draag je?

„Hoge hakken van Jeffrey Campbell, een gestreepte broek van de vrouwenafdeling van Zara, een vintage shirt en een jasje dat ik al héél lang in de kast had hangen. Mijn haar staat als een antenne op mijn hoofd.”

Op wie moeten we letten?

„Ik kijk heel erg uit naar Marga Weimans. Omdat ze gesponsord werd door Vodafone had ze vorig seizoen een heleboel telefoons in een jurk verwerkt. Zodra mensen uit het publiek naar bepaalde telefoonnummers belden, begon de hele jurk te knipperen. Dit keer wordt ze gesponsord door Samsung, dus ik ben heel benieuwd wat ze nu weer verzonnen heeft.”

De grote trend van 2013?

„Sowieso veel kleur! En jongens mogen vanaf dit jaar echt alles aan. Draag wat je wil, zolang je er zelf maar achter staat. Mensen pikken dat op. Ikzelf krijg de hele dag door reacties: alleen maar positief. Iedereen vindt het leuk dat ik durf heb.”

Medewerker Mode

    • Nathalie Wouters