In deze compilatie gaan de capriolen van waaghalzen grandioos… goed

We kennen de filmpjes wel, van waaghalzen die iets proberen wat fout gaat. In dit filmpje eens tientallen voorbeelden van dingen die enorm goed aflopen. Over een trein heen springen, een bal van ongeveer een kilometer afstand in de basket gooien en een baby die bedreven de trap af glijdt.

People are awesome, hebben de makers hun compilatie genoemd. Enkele momenten kwamen we al eerder tegen, zoals honkbalspeler Evan Longoria die een vrouwelijke verslaggever redt en de indrukwekkende trefbal-actie.

http://youtu.be/A6XUVjK9W4o

Het liedje dat je hoort is van Hadouken en heet ‘Levitate’ (Spotify). Sterker nog, het is het YouTube-kanaal van de band uit Leeds dat dit filmpje plaatste om hun nummer onder de aandacht te brengen. Missie geslaagd: ruim zeven miljoen views in drie dagen.

    • Peter Zantingh