De kimono wordt een trend

Amanda (21) werkt bij Fashionchick.nl en heeft blog follow-the-glitter.blogspot.com.

Wat draag je?

„Zo kleed ik me altijd, ook als ik even lippenstift ga kopen bij de drogist. De schoenen zijn Giuseppe Zanotti’s, maar dan de lookalikes. De echte kosten 2.500 euro, deze heb ik besteld bij een cultwinkeltje in Singapore. Ik heb er vijf weken op moeten wachten, maar nu ben ik zó blij.”

Op wie moeten we letten?

„Edwin Oudshoorn, ik was vorig seizoen erg onder de indruk van hoe sprookjesachtig zijn show was. Ik maak bij elke show backstage foto’s en Edwin is één van de aardigste ontwerpers. Dat maakt zijn ontwerpen extra leuk.”

De grote trend van 2013?

„Ik voorspel veel zwart-witcombinaties. Bijvoorbeeld een zwart-wit gestreepte broek gecombineerd met een zwart-wit gestippelde top. Verder wordt de kimono een trend, ik heb er net zelf één besteld. Hopelijk wordt hij morgen bezorgd, dan kan ik ’m de rest van de fashion week nog aan.”