Bont blijft eeuwig mooi

Joris (21), een uit België afkomstige modestudent aan het AMFI.

Wat draag je?

„Een broek van Individuals, een top van H&M Trend, een jas van Avelon, schoenen van Rad Hourani en een vintage hoedje.”

Op wie moeten we letten?

„Marga Weimans! Haar vorige show was heel cool en creatief. Eigenlijk ben ik sinds Iris van Herpen in Parijs showt niet meer zo fan van de ontwerpers die op de Amsterdam Fashion Week te zien zijn. Maar Marga krikt het niveau weer een beetje op.”

De grote trend van 2013?

„Ik vind het woord trend overrated. Ik geloof in een mix van alles: vintage gecombineerd met highstreet mode en grote merken. Zelf wil ik in 2013 een zwarte bontjas aanschaffen. Ik heb daar geen problemen mee, leer dragen we toch ook allemaal? Bont is iets dat eeuwig mooi blijft.”