Hoe komt Facebook aan al die idiote ideeën voor applicaties? Nou….

Het is een van de grote irritaties van Facebookgebruikers; dat Facebook om de zoveel tijd weer nieuwe tools, applicaties en andere ‘handigheidjes’ instelt, waar je helemaal niet om hebt gevraagd, maar waar je weinig tegen kan ondernemen. Hoe komt het bedrijf er op, vraag je je wel eens af. Wel, ooit gehoord van een focusgroep?

Het is een van de grote irritaties van Facebookgebruikers; dat Facebook om de zoveel tijd weer nieuwe tools, applicaties en andere ‘handigheidjes’ instelt, waar je helemaal niet om hebt gevraagd, maar waar je weinig tegen kan ondernemen. Hoe komt het bedrijf er op, vraag je je wel eens af. Wel, ooit gehoord van een focusgroep?

UCB Comedy, bekend van een serie op Comedy Central, bedacht een sketch rondom zo’n focusgroep en laat zien hoe zoiets in de praktijk moet zijn gegaan. En je kan je bijna voorstellen dat als je zelf in zo’n groepje zou hebben gezeten, je wellicht ook wat van die suggesties op tafel zou hebben gegooid.

    • Anouk Eigenraam