Treinen tussen Utrecht - Den Haag en Rotterdam rijden weer

Door een kapotte spoorbrug rijden er in de ochtendspits geen treinen tussen Rotterdam en Utrecht en tussen Den Haag en Utrecht. Reizigers moeten reizen via Schiphol. De extra reistijd is een halfuur tot drie kwartier, zo verwacht de NS.

Update 8:45 uur: De problemen zijn opgelost, de treinen rijden weer. Reizigers moeten nog wel rekening houden met een extra reistijd.

Twitter avatar NS_online NS online Utrecht-Rotterdam en Utrecht-Den Haag: geen treinen door een defecte spoorbrug. http://t.co/z23egl7C #UtGvc #UtRtd

Reizigers moesten reizen via Schiphol en liepen een halfuur tot drie kwartier vertraging op. De brug was open gegaan voor scheepvaartverkeer en ging rond 07.00 uur niet meer dicht. De storing komt niet door het winterweer, laat een woordvoerder van Prorail aan persdienst Novum weten.

    • Mirjam Remie