Schrijfster Julia Burgers-Drost overleden

Familieromanschrijfster Julia Burgers-Drost is overleden. Dat heeft haar uitgever, uitgeverij Kok, vandaag bekendgemaakt. Burgers-Drost verkocht de afgelopen dertig jaar zo’n miljoen boeken met christelijke inslag. Julia Burgers-Drost, geboren in 1938, wordt door haar uitgever omschreven als een ‘familiemens’. Ze trouwde in 1965 met de heer Freek Burgers met wie ze drie kinderen kreeg. In 1983 debuteerde Burgers-Drost als

Familieromanschrijfster Julia Burgers-Drost is overleden. Dat heeft haar uitgever, uitgeverij Kok, vandaag bekendgemaakt. Burgers-Drost verkocht de afgelopen dertig jaar zo’n miljoen boeken met christelijke inslag.

Julia Burgers-Drost, geboren in 1938, wordt door haar uitgever omschreven als een ‘familiemens’. Ze trouwde in 1965 met de heer Freek Burgers met wie ze drie kinderen kreeg.

In 1983 debuteerde Burgers-Drost als romanschrijfster. Sindsdien schreef ze, ook onder de pseudoniemen Evelien Overbosch en Judith de Man-Hovius, zo’n 100 romans. De personages in haar werk kregen christelijke normen en waarden mee.

Dit jaar zullen er bij verschillende uitgeverijen romans van Burgers-Drost verschijnen. In mei komt uitgever Westfriesland met Vlucht naar de vrijheid. Bij uitgeverij Kok verschijnt in juni Het licht breekt door. In augustus komt dezelde uitgever met De gouden greep.

Julia Burgers-Drost is 74 jaar geworden.

    • Roderick Nieuwenhuis