Marathon A’dam nu ‘Gold’

AMSTERDAM - De start van de marathon van Amsterdam, die zondag de 34e editie vierde. De loopwedstrijd trekt steeds meer deelnemers uit het buitenland en meer nationaliteiten dan ooit tevoren. De marathon en een aantal nevenlopen trokken in totaal zo'n 26.000 deelnemers. Van dat aantal inschrijvingen komen er 9200 uit het buitenland. Liefst 67 nationaliteiten verschenen aan de start. ANP OLAF KRAAK
AMSTERDAM - De start van de marathon van Amsterdam, die zondag de 34e editie vierde. De loopwedstrijd trekt steeds meer deelnemers uit het buitenland en meer nationaliteiten dan ooit tevoren. De marathon en een aantal nevenlopen trokken in totaal zo'n 26.000 deelnemers. Van dat aantal inschrijvingen komen er 9200 uit het buitenland. Liefst 67 nationaliteiten verschenen aan de start. ANP OLAF KRAAK