Hopelijk genoot Sir Alex toch een beetje van deze Goal van het Weekend

De Eredivisie is weer onderweg, maar daar kwam het fraaie spul dit weekend niet vandaan. Wél uit onder meer Italië, Engeland en Portugal.

Maar we beginnen in Turkije. De Süper Lig mag zich opmaken voor de komst van Wesley Sneijder maar zag Samuel Holmen (Istanbul BB) eerst even een fijne teamgoal maken. In Italië liet Giampaolo Pazzini (Milan) ook al zo’n fijne techniek zien en in de Bundesliga bleek Biran Diouf (Hannover) een vernuftig ventje.

Voor het middellange afstandswerk konden we bij Alex Sandro (Porto) aankloppen en ronduit hard waren de goals van Christian Benteke (Aston Villa) en Frencesco Totti, die een Neeskens deed. Oh, en Jordan Henderson haalde ook lekker uit namens Liverpool.

Maar ja, de 19-jarige Paul Pogba was dit weekend van de buitencategorie. Afgelopen zomer keek Sir Alex Ferguson al knarsentandend toe hoe zijn protegé gratis en voor niets van Man Utd richting Juventus verhuisde. Hij zal desalniettemin genoten hebben van deze goal:

http://youtu.be/yf-OAhWq8ZI

    • Jules Seegers