Recensie-overzicht Film

Jamie Foxx stars in Columbia Pictures' "Django Unchained," also starring Christoph Waltz.

Django Unchained van Quentin Tarantino, met Jamie Foxx

NRC HandelsbladDoordat goed en kwaad zo weinig geprononceerd zijn, pruttelt, sputtert en suddert de film voort. Django Unchained heeft zijn momenten en zelfs complete geslaagde scènes. Maar te weinig om bijna drie uur lang te kunnen boeien. **

de VolkskrantDjango Unchained is fraaie, met zichtbaar plezier gemaakte pulp. Soms iets te zelfgenoegzaam geregisseerd, inclusief onnozele cameo van Tarantino zelf. Maar dat is overkomelijk en hoort nu eenmaal bij de man. ****

De TelegraafDe bloedige grauwsluier blijft over de spannende gebeurtenissen hangen, waardoor het grotendeels zeer amusante Django Unchained uiteindelijk een deel van onze sympathie verliest. ***