Waar de uitgeverij ook zorg voor draagt: een goede boekcover

Het internet zorgde een ‘explosion of self-publishing’. Maar kunnen al die ongebonden schrijvers ook wel zelf voor een fatsoenlijk boekomslag zorgen? Dank, Glenn Brown, Robin Nicole en Ed Hurst, want zonder jullie waren boeken als The mind of Christ, Angelina en 10 things every Christian needs er niet geweest. Maar hadden jullie het ontwerpen van

Cowboys & Indians is volgens Gabriel Sebastian, de schrijver ervan, niets minder dan een zogenaamde 'action-adventure science-fiction suspense-thriller comedy love story'. Hij vermeldde dit nieuwe genre op de flap en maakte er ook een tekening bij

Het internet zorgde een ‘explosion of self-publishing’. Maar kunnen al die ongebonden schrijvers ook wel zelf voor een fatsoenlijk boekomslag zorgen?
Dank, Glenn Brown, Robin Nicole en Ed Hurst, want zonder jullie waren boeken als The mind of Christ, Angelina en 10 things every Christian needs er niet geweest.

Maar hadden jullie het ontwerpen van de boekcovers niet beter aan iemand anders over kunnen laten? Nathan Shumate van de Huffington Post zette de mooiste ontwerpflaters op een rijtje.