Lekker typen op je iPad

Ding

Toetsenbord voor iPad

Touchfire, 38 euro

Prachtig apparaat hoor, de iPad, maar lekker typen is er niet bij. Dan kun je natuurlijk een toetsenbord aansluiten, ook al gaat dat in tegen de handzaamheid van de iPad. Een andere optie is een toetsenbord in een hoes. Dat werkt helaas niet altijd even goed, is soms duur en maakt de iPad twee keer zo zwaar. Nu is er de oplossing om gewoon op de iPad te typen, maar dan wel stukken beter dan op het scherm. Touchfire is een doorzichtig strookje dat je over de in het beeld verschijnende toetsen van je iPad legt. Het ding positioneert zichzelf dankzij magneetjes op de juiste plek. En dan kan er met twee handen worden getypt op de iPad . De Touchfire is zo klein dat-ie onder het Apple-hoesje past en je schuift het makkelijk van je scherm om te swipen.