Theater

Funzone. Mugmetdegoudentand. Inl: mugmetdegoudentand.nl

NRC HandelsbladDe begeleiding door de veelzijdige performer en muzikante Baby Dee geeft aan Funzone de allure van muziektheater. Helaas is hiermee de voorstelling niet echt gered: de zoektocht naar de eigen identiteit blijft te particulier ***

Theaterkrant‘Iedereen heeft behoefte aan identiteit.’ Een waarheid als een koe en tegelijkertijd een loze clichéopmerking. Want wat is identiteit en hoe kun je er iets over zeggen dat hout snijdt? Mugmetdegoudentand voelde zich uitgedaagd en maakte de voorstelling Funzone, over de vraag wat identiteit is. Het antwoord weten ze niet, maar lollig is het wel. ****

de VolkskrantDe bevindingen van Funzone vallen bitter tegen. Dat geldt voor de spelers én voor de toeschouwers. Geen moment wordt duidelijk waarom deze figuren daar staan en waarom ze zoekende zijn. Eigenlijk doen ze maar wat. **