Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Opvoeden

Kidsflits

Z@PP Bios: Wickie en de schat van de goden (Christian Ditter, 2011)Wickie zal nooit een echte Viking worden. Bij zijn vader, de grote Vikingleider Halvar, kan hij nooit iets goed doen. Maar als Halvar wordt ontvoerd tijdens zijn zoektocht naar de mythische Schat van de goden, ziet Wickie zijn kans schoon om zichzelf te bewijzen. Hij bindt de strijd aan met de Verschrikkelijke Sven om zijn vader te bevrijden.Zaterdag, Ned. 3, 15.30 uurStefpackingDe juniorvariant van Metropolis. Presentator Stef Biemans reist met nieuwsgierige blik de wereld rond. Overal waar hij komt, vraagt hij zich af hoe kinderen daar nu eigenlijk (over)leven. Nu reist hij naar Vietnam waar de kinderen braaf zijn.Zondag, Ned. 3, 10.00 uur

Zeke &LutherAmerikaanse comedyserie over de twee vrienden Zeke en Luther die de beste skateboarders van de wereld willen worden. Zeke is verliefd op zijn buurmeisje.Zondag, Veronica, 11.20 uur