Slimme snufjes, grote schermen

Op de CES, een beurs in Las Vegas, worden de nieuwste gadgets gepresenteerd. Gelukkig zijn er naast de vele hoesjes ook nog wat échte innovaties.

Hoeveel tv’s, tablet pc’s, laptops en luidsprekersets kan een mens verdragen? Na vier dagen Consumer Electronics Show begint het te duizelen. De gadgetshow is een handelsbeurs waar 210 miljoen dollar omgezet wordt.

De populairste producten zijn alles wat je aan je smartphone kunt koppelen, vooral koptelefoons en sounddocks. En hoesjes, heel veel hoesjes voor telefoons, tablets en alles wat daar tussen in zit. Op dit soort accessoires zit de hoogste marge op voor winkelier en producent.

Gelukkig zijn er ook nog wat echte vernieuwingen te vinden in de immense hallen. Een greep.

Lees meer over de CES via nrc.nl/tech

    • Marc Hijink