Weg achter de computer

website

Beeldscherm-tachograaf.nl

Goede voornemens gemaakt? Ook bedacht om eens iets te doen aan die zeurende pijn in polsen, ellebogen, schouders en nek? Die altijd later in de middag, tijdens stress of aan het einde van de week komt opzetten? Rsi, met andere woorden. Er zijn boeken, sites en patiëntenfora over vol geschreven. Hoe het komt en wat het is, dat zal allemaal wel. Belangrijker is hoe je er vanaf komt. Nooit meer achter een computer zitten is geen optie. Hoe tegenstrijdig ook, de eerste stap om er vanaf te komen is online gaan en de beeldschermtachograaf op te zoeken. Een geroemd programma dat je niet alleen tijdig waarschuwt om even iets anders te doen, maar dat ook registreert wanneer je type- en muisgebruik duiden op te intensief werk. Te downloaden in testversie en te koop voor 50 euro, maar beter is het als je werkgever het koopt voor het hele bedrijf.