Opinie

Behandeling

Vandaag bezocht ik mijn tandarts voor een behandeling. Toen ik eenmaal op de stoel was beland, zei de assistente terwijl ze de instrumenten voor de behandeling klaarlegde en haar mondkapje voordeed: „Meneer, als we straks klaar zijn met u, moet u uw T-shirt maar even binnenstebuiten draaien.” Enigszins witjes wachtte ik de behandeling verder af.

Vandaag bezocht ik mijn tandarts voor een behandeling. Toen ik eenmaal op de stoel was beland, zei de assistente terwijl ze de instrumenten voor de behandeling klaarlegde en haar mondkapje voordeed:

„Meneer, als we straks klaar zijn met u, moet u uw T-shirt maar even binnenstebuiten draaien.”

Enigszins witjes wachtte ik de behandeling verder af. Een half uur later stond ik buiten. Aan de mouw van mijn T-shirt wapperde een labeltje: maat 40.

Kees Buuts