Voor hen staan bedrijven wél in de rij

De werkloosheid loopt op. Grote bedrijven reorganiseren. Tegelijk kampen sommige sectoren met een flink tekort aan personeel. De Nederlandse arbeidsmarkt is uit balans.

● Interview André Timmermans van het UWV Werkbedrijf Pagina 2-3

● Profiel van de ideale werknemer Pagina 4-5

● Welke bedrijven hebben de meeste vacatures? Pagina 6-7

Nederland Zuid-Holland Berkel en Rodenrijs 15 december 2010 20101215 Bouwsector. Woningbouw, huisvesting, woningen in aanbouw, dakdekkers plaatsen dakpannen. Workers placing tiles on rooftop. Unfinished houses / construction work in progress. Holland, The Netherlands, dutch, Pays Bas, Europe , pannen, pannendak, people, personen, persoon, physical work, prefab, project, projecten, projectontwikkelaar, projectontwikkelaars, projectontwikkeling, property, puntdak, puntdaken, randstad,people, rijtjeshuis, rijtjeshuizen, rijtjeswoning, rijtjeswoningen, risico, risico lopen, risico's, risicovol, risicovolle, risk, rooftop, ruimte, ruimte voor tekst, ruimtelijke ordening, ruimtelijke planning, ruimtelijke visie, steen, stenen, straatbeeld, techniek, technisch, technische,telefoto, The Netherlands Holland Nederland, top, topje, trap, uitbouw, vakman, Vakmanschap, vakmensen, vastgoed, vastgoedprijs, vastgoedprijzen, veiligheid, veiligheidsmaatregel, veiligheidsmaatregelen, veiligheidsvoorschrift, veiligheidsvoorschriften, vent, verdienen, vernieuwen, vernieuwing, vinex, vinexbuurt, vinexlocatie, vinexlokatie, vinexwijk, vlijtig, vlijtige, voeg en metselwerk, voegwerk, volkshuisvesting, voorgevel, wand, wanden, werk, werken, werkend, werkende, werkgelegenheid, werknemer, werknemers, werkplek, werkterrrein, werkzaam, werkzaamheden, werkzaamheid, werkzame, wonen, woning, woningaanbod, woningbehoefte, woningbouw, woningen, woningendak, woningmarkt, woningvoorraad, woongebied, woonlast, woonlasten, work, work in progress, worker, workers, working class, woz waarde, zijl, zonnig, zonnige, zwaar, zwaar beroep, zwaar werk, zware beroepen, Foto: David Rozing David Rozing/Hollandse Hoogte