Recensie-overzicht Theater

Woef Side Story bij het Ro Theater. Tournee t/m 22 maart. Inl: rotheater.nl

NRC HandelsbladDe teksten van Don Duyns, Arjan Ederveen en Alex Klaasen zitten vol originele vondsten. [...] Na de pauze verliest de voorstelling vaart. Maar desondanks staat West Side Story op z’n hondjes garant voor een uitbundig hondsdol feest. ****

de VolkskrantDe nieuwe voorstelling van het Ro Theater is vet, kluchtig, origineel, maf, brutaal en vooral honds, hijgerig en hilarisch. Af en toe te plat voor woorden, dan weer verrassend ludiek. ****

De TelegraafPieter Kramer biedt ruimte aan het drama en de spanning van West Side Story, maar voegt daar net zo gemakkelijk een hilarisch stukje deurenklucht aan toe, zonder direct in totale meligheid te vervallen. *****

TrouwNa Lang en gelukkig en Moord in de kerststal voldoet ook deze familievoorstelling van het Ro aan de verwachtingen.****