Lange T-shirts

None

Een goed T-shirt. Kom daar als man maar eens om bij de bekende ketens. Als je al een exemplaar kunt vinden zonder teksten of logo’s, laten kwaliteit en pasvorm vaak te wensen over. De Amsterdamse modeondernemer Timothy Wattimena zag een gat in de markt en lanceerde in 2011 met zijn oom het T-shirtlabel Vive L’Homme. Het concept is helder: T-shirts met een modieuze snit, in tal van kleuren, voor een betaalbare prijs. Er is keuze uit verschillende fits (slim, regular of loose) en alle T-shirts zijn een paar centimeter langer dan normaal, dus geen blote onderrug meer bij het bukken. Naast de katoenen basiscollectie (vanaf 39,95 euro) is er de luxelijn VLH, waarvoor materialen als bamboe, kasjmier en zijde worden gebruikt. Hier kunnen de prijzen oplopen tot 300 euro.

o.a. te koop bij 2pr, Four en SPRMRKT (allen in Amsterdam).

vivelhomme.com

    • Igor Guinau