Kidsflits

Finale Cupcakecup

Twintig kinderen tussen de negen en twaalf jaar binden de strijd aan voor eeuwige faam. Wie de mooiste of gekste cupcake kan bakken, gaat naar huis met de felbegeerde Cupcakecup. Na tien afleveringen onder leiding van chefkok Onno Kokmeijer vanavond de showdown.

Zaterdag, Ned. 3, 18.55 uur

Taarten van Abel Nog meer gebak: Abel de bakker gaat langs bij kinderen die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Samen bakken ze een taart voor een speciaal persoon in het leven van het kind. De elfjarige Jahroy heeft een goede reden zijn moeder te verrassen.Zondag, Ned. 3, 11.20 uur

De mooiste sprookjes (Regie: Bodo Fürneisen)Het verliefde koppel Jorinde en Joringel wordt weggestuurd door de vader van Jorinde. Ze vluchten het bos in, maar Jorinde wordt gevangen genomen door een heks. Is de liefde van Joringel sterker dan de betovering van de heks?Zondag, Ned. 3, 13.00 uur